Erik Edström till Bokwall Rislund Advokatbyrå

BOKWALL RISLUND har glädjen att meddela att Erik Edström kommer att ansluta till byrån.

Erik Edström är specialiserad på upphandlingsrätt och kommer närmast från SKL Kommentus AB där han arbetat med SKL Kommentus AB:s upphandlingar och bl.a. ansvarat för kvalitetssäkring, varit processförare i upphandlingsprocesser samt föreläst om upphandlingsrätt. Erik har även genomfört notarietjänstgöring och arbetat som föredragande vid Förvaltningsrätten i Uppsala.

Vi är mycket glada över att Erik valt att ansluta sig till oss. Erik har en gedigen bakgrund och är en kunnig och erfaren jurist som tillhör de bästa i sin generation. Erik kommer passa byrån perfekt och bidra till att vi ytterligare ökar vår kapacitet att leverera högkvalitativ rådgivning till våra kärnklienter” säger Carl Bokwall, ansvarig partner för byråns verksamhet inom upphandlingsrätt och offentliga affärer.

Det ska bli väldigt kul att börja på BOKWALL RISLUND. Det är en ledande byrå på upphandlingsområdet och en perfekt plats för mig att utvecklas som rådgivare och se fler sidor av den offentliga affären. Jag ser fram emot att bidra till byråns fortsatta utveckling” säger Erik Edström.

Erik kommer påbörja sin anställning på B.R.A i maj 2017.