Karriär

Har du drivkraften och intresset att bli en riktigt skicklig advokat inom våra rättsområden kanske vi har en framtid ihop?

På B.R.A vill vi bygga och driva en advokatbyrå att vara stolt över. Alla medarbetare är ense om att driva en advokatbyrå utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Delar du dessa värderingar och har drivkraften och intresset att bygga byrå kan du vara vår nästa kollega.

Hos oss ges du möjligheten att fortsätta din karriär inom våra rättsområden med marknadens mest profilerade ärenden. Vi är en platt organisation där alla medarbetare har full insyn i verksamheten och där ambitionen är att på sikt kunna erbjuda alla jurister delägarskap. Vi sitter i moderna ljusa lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan. Skicka gärna in en spontansökan till office@br-a.se

Om byrån

Bokwall Rislund Advokatbyrå, B.R.A, är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på upphandlingsrätt, konkurrensrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning.