Vi söker upphandlingsjurist

BOKWALL RISLUND Advokatbyrå, B.R.A, är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning. Vi är idag 10 jurister i en stadigt växande verksamhet. Vi söker nu ytterligare en jurist till vår verksamhet inom upphandlingsrätt och offentliga affärer.

Du ska ha minst två års praktisk erfarenhet av upphandlingsrättsliga frågor på advokatbyrå, Konkurrensverket, Upphandlingsmyndigheten, förvaltningsdomstol, bolag eller liknande . Vi har inte satt någon övre gräns för din erfarenhet eftersom vi letar efter rätt person, oavsett om du arbetat i två eller fler år.

Vi söker dig som gillar att lösa problem åt andra, som kan och vill ta eget ansvar och som är en utpräglad lagspelare med driv. Vi söker inte bara en skicklig jurist utan även en bra medarbetare som bidrar till den goda stämningen och till att göra B.R.A ännu bättre.

Vi erbjuder möjligheten att aktivt få vara med att påverka utformningen av B.R.A som företag och arbetsplats samtidigt som du får arbeta med marknadens mest profilerade ärenden. Vi är en platt organisation där alla medarbetare har full insyn i verksamheten och där ambitionen är att på sikt kunna erbjuda alla jurister delägarskap. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor väl i nivå med de största advokatbyråerna på marknaden. Vi sitter i nyrenoverade ljusa lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan.

På B.R.A är vi ense om att bygga och driva en advokatbyrå som vi kan vara stolta över. Det gör vi utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Vi tror även på att ta socialt ansvar och att verksamheten därför ska stötta sin omvärld och bidra till ett hållbart och rättvist samhälle. Byrån stödjer därför utvalda ideella verksamheter med pro bono rådgivning och en andel av den vinst vi genererar.

Delar du våra värderingar och har drivkraften och intresset att bygga byrå ihop med oss kanske vi har en framtid tillsammans. Skicka din ansökan till maria.hagberg@br-a.se. Bifoga ett kort personligt brev, meritförteckning, betyg och i förekommande fall arbetsintyg eller andra vitsord. Vi kommer kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker snarast.

Mer information om oss hittar du på www.bokwallrislund.se och om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta Per-Owe Arfwedson (per-owe.arfwedson@br-a.se, eller 0720-78 76 18).

Välkommen med din ansökan!