Vi söker specialiserade jurister

BOKWALL RISLUND Advokatbyrå – B.R.A är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och processer inom dessa områden och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning. Vi är idag nio jurister i en växande verksamhet. Vi söker därför nu ytterligare två duktiga jurister som vill vara med och göra oss ännu bättre.

Vi söker dig som har arbetat praktiskt med denna typ av frågor på advokatbyrå, konkurrensmyndighet eller liknande under ca två till fem år och är redo för en ny utmaning. Vi letar efter utpräglade lagspelare som har driv och kan och vill ta eget ansvar. Vi hoppas också att du har en entreprenöriell ådra och att du är resultatorienterad.

Vi erbjuder möjligheten att aktivt få vara med att påverka utformningen av B.R.A som företag och arbetsplats samtidigt som du får arbeta med marknadens profilärenden inom konkurrens- och upphandlingsrätten. Vi är en platt organisation där alla medarbetare har full insyn i verksamheten och där ambitionen är att på sikt kunna erbjuda alla jurister delägarskap. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor väl i nivå med de största advokatbyråerna på marknaden.

På B.R.A är vi alla ense om att bygga och driva en advokatbyrå som vi är stolta över. Det gör vi utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Vi tror även på att ta socialt ansvar och att verksamheten därför ska stötta sin omvärld och bidra till ett hållbart och rättvist samhälle. Byrån stödjer därför utvalda ideella verksamheter med pro bono rådgivning och en andel av den vinst vi genererar.

Delar du våra värderingar och har drivkraften och intresset att bli en riktigt skicklig advokat inom våra rättsområden kanske vi har en framtid ihop. Skicka din ansökan till Maria Hagberg på maria.hagberg@br-a.se. Bifoga ett kort personligt brev, meritförteckning, betyg och i förekommande fall arbetsintyg eller andra vitsord. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2017. Tillträde sker så snart som möjligt.

För mer information om oss kan du besöka www.bokwallrislund.se och har du frågor får du gärna höra av dig till Per-Owe Arfwedson (per-owe.arfwedson@br-a.se, 0720-78 76 18) eller Amir Mohseni (amir.mohseni@br-a.se, 0720-78 76 12).