Vi söker jurister

Vi är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning. Vi är idag 10 jurister i en stadigt växande verksamhet. Vi söker nu ytterligare jurister med arbetslivserfarenhet allt emellan 2 och 20 år som vill vara med och göra oss ännu bättre.

Vi söker dig som arbetat praktiskt med denna typ av frågor på advokatbyrå, konkurrensmyndighet, som bolags- eller myndighetsjurist och som är redo för en ny utmaning. Vi letar efter utpräglade lagspelare som har driv och som kan och vill ta eget ansvar. Vi hoppas också att du har en entreprenöriell ådra och att du är resultatorienterad.

Vi erbjuder möjligheten att aktivt få vara med att påverka utformningen av B.R.A som företag och arbetsplats samtidigt som du får arbeta med marknadens mest profilerade ärenden inom konkurrens- och upphandlingsrätt. Vi är en platt organisation där alla medarbetare har full insyn i verksamheten och där ambitionen är att på sikt kunna erbjuda alla jurister delägarskap. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor väl i nivå med de största advokatbyråerna på marknaden. Vi sitter i nyrenoverade ljusa lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan.

På B.R.A är vi ense om att bygga och driva en advokatbyrå som vi kan vara stolta över. Det gör vi utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Vi tror även på att ta socialt ansvar och att verksamheten därför ska stötta sin omvärld och bidra till ett hållbart och rättvist samhälle. Byrån stödjer därför utvalda ideella verksamheter med pro bono rådgivning och en andel av den vinst vi genererar.

Delar du våra värderingar och har drivkraften och intresset att bygga byrå ihop med oss kanske vi har en framtid ihop. Skicka din ansökan till maria.hagberg@br-a.se. Bifoga ett kort personligt brev, meritförteckning, betyg och i förekommande fall arbetsintyg eller andra vitsord. Vi kommer att hantera ansökningar konfidentiellt och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker så snart som möjligt.

Har du frågor om hur byrån är som arbetsplats får du gärna höra av dig till helena.selander@br-a.se, 0720-78 76 16, eller lina.hakansson@br-a.se, 0720-78 76 13.

Välkommen med din ansökan!