Vi söker jurister med fokus på konkurrens- och upphandlingsrätt

BOKWALL RISLUND Advokatbyrå, B.R.A, är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på offentliga affärer/upphandlingsrätt, konkurrensrätt, avtal och tvister inom dessa och närliggande regulatoriska rättsområden. Våra klienter söker vår rådgivning vid kritiska affärer inom rättsområden som präglas av förbud och sanktioner och där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning. Vi är idag marknadsledande inom våra rättsområden och söker nu ytterligare en till tre jurister med intresse för våra verksamhetsområden.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och gillar att lösa problem åt andra, som kan ta eget ansvar och som är en utpräglad lagspelare. Vid rekryteringen lägger vi störst vikt på din personlighet, men vi ser gärna att du har viss (eller stor) erfarenhet av arbete med främst upphandlingsrättsliga eller konkurrensrättsliga frågor, eller tvister och processer. Vi söker både dig som kanske bara har arbetat något år eller så, och dig som är mer senior och t.ex. blivit advokat. Oavsett din yrkeserfarenhet söker vi efter skickliga jurister med ett eget driv som vill utnyttja sin juridiska kompetens och klokhet till våra kunders nytta och som vill vara med i utvecklingen av B.R.As framtid.

B.R.A ges du möjligheten att kick-starta eller fortsätta din karriär med marknadens mest profilerade ärenden inom offentliga affärer/upphandlingsrätt och konkurrensrätt. Vi är en platt organisation där alla medarbetare har full insyn i verksamheten och där ambitionen är att på sikt kunna erbjuda alla jurister delägarskap. Vi sitter i moderna ljusa lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan.

B.R.A vill vi bygga och driva en advokatbyrå att vara stolta över. Alla medarbetare är ense om att driva en advokatbyrå utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Delar du dessa värderingar och har drivkraften och intresset att bygga byrå kan du vara vår nästa kollega.
Skicka din ansökan till office@br-a.se. Bifoga ett kort personligt brev, meritförteckning. Vi kommer kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker snarast.

Mer information om oss hittar du på www.bokwallrislund.se och om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta advokat/partner Per-Owe Arfwedson (per-owe.arfwedson@br-a.se eller 0720-78 76 18) eller advokat/partner Amir Mohseni (amir.mohseni@br-a.se eller 0720-78 76 12).

Välkommen med din ansökan!