Vi söker juniora jurister

BOKWALL RISLUND Advokatbyrå – B.R.A är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och processer inom dessa områden och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning. Vi är idag tio jurister i en växande verksamhet. Vi söker därför nu ytterligare duktiga jurister.

Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda akademiska meriter. Vi letar efter utpräglade lagspelare med rätt driv och ett uttalat intresse av att arbeta med konkurrensrätt eller upphandlingsrätt. Vi ser tingstjänstgöring eller erfarenhet inom våra rättsområden som meriterande.

Hos oss får du arbeta med marknadens profilärenden inom konkurrens- och upphandlingsrätten. Vi är en platt organisation där alla medarbetare har full insyn i verksamheten och möjligheten att aktivt få vara med och påverka utformningen av B.R.A som företag och arbetsplats. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor väl i nivå med de största advokatbyråerna på marknaden.

På B.R.A är vi alla ense om att bygga och driva en advokatbyrå som vi är stolta över. Det gör vi utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Vi tror även på att ta socialt ansvar och att verksamheten därför ska stötta sin omvärld och bidra till ett hållbart och rättvist samhälle.

Delar du våra värderingar och har drivkraften och intresset att bli en riktigt skicklig advokat inom våra rättsområden kanske vi har en framtid ihop. Skicka din ansökan till Maria Hagberg på maria.hagberg@br-a.se. Bifoga ett kort personligt brev, meritförteckning, betyg och i förekommande fall arbetsintyg eller andra vitsord. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2017. Tillträde sker så snart som möjligt.

För mer information om oss kan du besöka www.bokwallrislund.se och har du frågor får du gärna höra av dig till Amir Mohseni (amir.mohseni@br-a.se, 0720-78 76 12) eller Per-Owe Arfwedson (per-owe.arfwedson@br-a.se, 0720-78 76 18).