Två nya delägare på Bokwall Rislund

BOKWALL RISLUND har glädjen att meddela att Emil Fahlén Godö och Lina Håkansson Kjellén blir nya delägare på byrån från och med den 1 januari 2019.

Emil Fahlén Godö är en ledande expert inom konkurrensrätt. Emil studerade juridik vid Uppsala universitet och har arbetat inom konkurrensrättens område sedan 2009. Efter att ha jobbat vid Konkurrensverket började Emil sin advokatverksamhet på en ledande advokatbyrå i Stockholm. Emil anslöt till BOKWALL RISLUND i januari 2017.

Lina Håkansson Kjellén studerade juridik vid Uppsala universitet där hon tog sin examen 2010. Efter studierna började Lina arbeta med Carl Bokwall och Olle Rislund på deras tidigare advokatbyrå och specialiserade sig inom upphandlingsrätt. Lina var del av det team som etablerade BOKWALL RISLUND år 2015 och är idag en ledande expert inom upphandlingsrätt.

”Vi är så glada och stolta över att få välkomna Emil och Lina i delägarkretsen som därmed ökar med 50 %! Båda hör till Sveriges främsta rådgivare inom sina respektive rättsområden och är dessutom mycket trevliga kollegor. Eftersom byrån är inne i en expansiv fas är detta ett naturligt steg i vår utveckling och vi är övertygade om att Lina och Emil kommer driva på vår utveckling ytterligare”, säger Olle Rislund, managing partner.

”Det känns otroligt inspirerande att tillsammans med mina drivna och oerhört kompetenta kollegor ta nästa steg för att ytterligare utveckla byrån och fortsätta överträffa våra klienters högt ställda förväntningar”, säger Emil Fahlén Godö.

”Det är fantastiskt roligt och spännande att få förtroendet att på detta sätt fortsätta bygga den byrå som jag var med och startade. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina kollegor ytterligare stärka vår roll som ledande rådgivare inom upphandlingsrätt och konkurrensrätt”, säger Lina Håkansson Kjellén.

BOKWALL RISLUND, som etablerades för snart fyra år sedan, är en högspecialiserad advokatbyrå. Vi fokuserar helt på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning.