Nu öppnar vi!

BOKWALL RISLUND är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning.

Byrån är grundad av Advokatfirman Cederquists tidigare Managing Partner Carl Bokwall, som är en ledande auktoritet inom offentlig upphandling, och av Olle Rislund som har en bakgrund som ansvarig partner för Advokatfirman Vinges Brysselkontor och därefter har ansvarat för Cederquists konkurrens- och upphandlingsverksamhet mellan 2006 och 2014.

”Vi har förmånen att jobba med några av de mest intressanta och krävande uppdragen i marknaden. Det har gjort att vi förberett detta steg noga så att vi ska kunna fortsätta att leverera värdeskapande rådgivning med en hög servicegrad, säger Carl Bokwall.”

Utöver att tillhandahålla en högspecialiserad rådgivningstjänst till företag, organisationer och andra advokatbyråer tror BOKWALL RISLUND på att ta socialt ansvar och att verksamheten ska stötta sin omvärld. Byrån stödjer därför utvalda ideella verksamheter med pro bono-rådgivning och en andel av den vinst som genereras.

”Det känns oerhört stimulerande att vi nu är igång. Vi har en mycket ambitiös målsättning – att bli marknadsledare inom både konkurrensrätt och upphandlingsrätt – och hoppas att gamla och nya kunder tydligt kommer att känna av vårt engagemang, säger Olle Rislund.”

BOKWALL RISLUND bedriver verksamheten från moderna lokaler i Gamla Stan.
För mer information om oss kan du besöka www.bokwallrislund.se och har du frågor får du gärna höra av dig till Carl Bokwall (carl.bokwall@br-a.se, 0720-78 76 11) eller Olle Rislund (olle.rislund@br-a.se, 0720-78 76 10).