Jurister sökes!

BOKWALL RISLUND är en högspecialiserad advokatbyrå som fokuserar på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning.

BOKWALL RISLUND är en nystartad advokatbyrå med ambition att växa. Vi söker därför minst en biträdande jurist med erfarenhet av eller intresse för konkurrensrätt och upphandlingsrätt.

Vi söker dig som arbetat ungefär ett till tre år på advokatbyå, konkurrensmyndighet eller på domstol. Som person ska du vara självgående, nyfiken och prestigelös.

Våra medarbetare är alla ense om att bygga och driva en advokatbyrå utifrån tre kärnvärden: kundnytta, delaktighet och trivsel. Vi tror även på att ta socialt ansvar och att verksamheten ska stötta sin omvärld. Byrån stödjer därför utvalda ideella verksamheter med pro bono rådgivning och en andel av den vinst vi genererar.

Delar du våra värderingar och har drivkraften och intresset att bli en riktigt skicklig advokat inom våra rättsområden kanske vi har en framtid ihop. Vi erbjuder goda anställningsvillkor som väl matchar de största advokatbyråerna på marknaden.

Skicka din ansökan till Maria Hagberg på maria.hagberg@br-a.se. Bifoga ett personligt brev, meritförteckning, betyg och i förekommande fall arbetsintyg eller andra vitsord. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 februari 2015. Tillträde sker så snart som möjligt.

För mer information om oss kan du besöka www.bokwallrislund.se och har du frågor får du gärna höra av dig till Carl Bokwall (carl.bokwall@br-a.se, 0720-78 76 11) eller Olle Rislund (olle.rislund@br-a.se, 0720-78 76 10).