Emil Fahlén Godö till BOKWALL RISLUND Advokatbyrå

BOKWALL RISLUND har glädjen att tillkännage att vi rekryterat advokat Emil Fahlén Godö. Detta innebär att vi breddar vår leverans- och projektledningsförmåga i kvalificerade konkurrensärenden.

Emil kommer närmast från Advokatfirman Vinge i Stockholm där han arbetat som senior associate och han har dessförinnan arbetat på Konkurrensverket.

”Det känns mycket bra att Emil valt att ansluta till byrån. Vi har noterat Emil i marknaden under flera år som en kunnig och resultatorienterad advokat och vi tror att hans kompetens tillsammans med hans trevliga personlighet kommer att komma helt till sin rätt hos oss” säger Olle Rislund, partner på B.R.A.

”Det känns otroligt spännande och inspirerande att ansluta till B.R.A. Det är en byrå som präglas av såväl spetskompetens som entreprenörskap och som jag ser fram emot att bli en del av och bidra till att utveckla ytterligare” säger advokat Emil Fahlén Godö.

BOKWALL RISLUND är en högspecialiserad advokatbyrå. Vi fokuserar helt på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning. I och med rekryteringen av Emil Fahlén Godö består byrån av tio medarbetare.