Bokwall Rislund utser Omar El Khatib till ny delägare

BOKWALL RISLUND har glädjen att meddela att Omar El Khatib har valts in som ny delägare från och med den 1 januari 2023.

Vi är glada att välkomna Omar El Khatib i delägarkretsen. Omar är en skicklig advokat med stort engagemang för byrån och våra klienter. Omar har som den ledande experten inom nationell säkerhet och FDI-frågor på ett framgångsrikt sätt breddat byråns erbjudande inom dessa områden som har blivit allt viktigare för våra klienter. Omar tillför även betydande internationell expertis och bred erfarenhet inom alla aspekter av konkurrensrätten. Vi är övertygade om att Omar kommer att fortsätta spela en nyckelroll på den svenska marknaden som en ledande FDI- och konkurrens-expert“, säger Amir Mohseni, Managing Partner på BOKWALL RISLUND.

Omar El Khatib är en ledande expert inom konkurrensrätt och frågor relaterade till nationell säkerhet och utländska direktinvesteringar (FDI). Omar har bred internationell erfarenhet och har varit rådgivare i olika typer av konkurrensrättsliga och FDI ärenden i ett flertal sektorer. Innan han började på Bokwall Rislund var Omar på Brysselkontoret för en av de ledande globala advokatbyråerna specialiserade på konkurrensrätt. Han har även erfarenhet från Konkurrensverket och EU-kommissionen. Omar har en jur.kand. från Stockholms universitet, en postgraduate diploma från King’s College i London och en LL.M. från University of California, Berkeley. Omar är ledamot i Sveriges advokatsamfund och medlem California State Bar.

Det känns otroligt kul att ha fått förtroendet att ingå i delägarkretsen på byrån. BOKWALL RISLUND har sedan den grundades under 2015 gjort en imponerande resa och har på väldigt få år etablerat sig som en av de ledande svenska advokatbyråerna inriktade på konkurrens- och upphandlingsrätt. Jag ser fram emot att tillsammans med våra kompetenta och engagerade kollegor fortsatt bidra till byråns framgång i min nya roll “, säger Omar El Khatib.

BOKWALL RISLUND, som etablerades under 2015, är en högspecialiserad advokatbyrå. Vi fokuserar helt på konkurrensrätt, upphandlingsrätt och närliggande rättsområden som präglas av förbud och sanktioner där fallhöjden är hög för företag, ägare och ledning.