Amir Mohseni utsedd till ny Managing Partner

Amir Mohseni har utsetts till ny MP på BOKWALL RISLUND Advokatbyrå. Han efterträder Olle Rislund som har varit MP sedan byrån bildades 2015.

– Jag känner stor ödmjukhet inför att ta över stafettpinnen som MP. Under Olles ledning har vi gjort en fantastisk resa från en nystartad specialistbyrå till en ledande byrå inom våra rättsområden och vi har idag en starkare laguppställning än någonsin. Jag ser framemot att förvalta det förtroende som våra klienter har gett oss, och utveckla verksamheten så att vi fortsatt kan erbjuda spetskompetens på en marknad där de legala frågor som våra klienter ställs inför blir alltmer komplexa, säger Amir.

Olle Rislund kommer att återgå till att på heltid verka som ansvarig delägare för EU- & konkurrensrätt vid BOKWALL RISLUND.

– Det känns tryggt och rätt i tiden att Amir tar ledningsansvaret för vår byrå nu. Olle har dragit det lasset med en ära och kan nu fokusera helt på att ytterligare öka vår marknadsandel inom konkurrensrätt, säger styrelsens ordförande Carl Bokwall.